WEBDESIGN, VISUEEL AANTREKKELIJKE
EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITES MET CMS


Zoekt u een visueel aantrekkelijk webdesign, een website waarvan u de content binnen een CMS zelf kan beheren? Xclusief werkt samen met u uw ideale website uit, op maat gemaakt aan de noden van uw bedrijf of organisatie. Hierbij combineren we een gezonde dosis creativiteit in het webdesign, extra aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en een content management system (CMS) zodat u uw website zelf kan updaten. Uw klanten zullen zo op een snelle en efficiënte manier de nodige en meeste recente info kunnen vergaren. Kortom, Xclusief heeft de creatieve en technische expertise in huis om u te helpen bij de nieuwe communicatiemogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf.

Responsive webdesign

Website met responsive webdesign

“Mobile first” is hot. Daarom optimaliseren we webdesign voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Op kleine schermen wordt data van websites zo gebruiksvriendelijk en duidelijk weergegeven. Websites met responsive webdesign zullen automatisch schalen, afhankelijk van het mobiele toestel waarop de website bekeken wordt. Bedrijven en organisaties met een responsive website zien hun omzet stijgen. Maak de website van uw bedrijf of organisatie nu klaar voor de toekomst!

Vormgeving met klasse

Vormgeving: mooi, fris en minimalistisch

Webdesign dat fris en mooi oogt met een eenvoudige, duidelijke structuur en frisse vormgeving, daar staan we voor! Bij Xclusief webdesign maken we websites die we omtoveren tot pareltjes. Het visuele aspect en de lay-out is immers het eerste dat uw bezoekers te zien krijgen.
We werken uw website tot in de puntjes uit; een eenheid in de keuze van afbeeldingen die perfect aansluiten bij de inhoud, de juiste kleurencombinaties en correcte keuze van uw fonts.

CMS of Content management system

CMS-website, makkelijk aanpassen van content

Met een content management system, of website met CMS, kan u zelf gemakkelijk de inhoud van uw website aanpassen. Zo heeft u controle over de content van uw eigen website, waar en wanneer u dat wil.
Bij de oplevering van uw website krijgt u een opleiding, waarin er u haarfijn wordt uitgelegd hoe u met ons gebruiksvriendelijk CMS werkt. Bent u klaar om uw eigen website in handen te nemen?

SEO of search engine optimalisation

Gevonden worden met SEO

SEO staat voor search engine optimization, concreet wil dit zeggen optimaliseren voor Google. Het bouwen van een mooi website of webdesign is één ding, gevonden worden in Google is iets anders. Google speelt vandaag een hoofdrol op het internet en wij kunnen u helpen , zodat uw website gevonden wordt door uw potentiële klanten of bezoekers. Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en ontdek wat we samen kunnen doen.